lördag 25 oktober 2014

Medvind

Nu är min medvind-sjal äntligen färdig! Jag är supernöjd med resultatet, trotts att den blev mycket kortare än de andras. Jag är jätte nöjd med mitt färgval och med mitt val av garn. Så nu försöker jag lista ut vad jag skall göra med resterna av Super Soft garnet.

I vilket fall är det dags att sätta stickorna i ett nytt projekt. Just nu ser det ut som om det blir ett par vantar eller en mössa, men det lutar åt vantarna ^^

3 kommentarer:

 1. Gud vilken fin, du är så duktig :)

  Sv: Aw tack så mycket :D Jag tror att det står #1-#13 på alla.. eller ja på mina så står det också så :) Men visst är albumet sååååå bra? :D

  Kram Johanna!

  SvaraRadera
 2. Sv: Aha okeeej, får man gå och köpa massa album hehe. Min favorit är nog också Fearless :D

  SvaraRadera
 3. Fina färger i din sjal!
  Tack för din kommentar hos mig! Mina låååånga strumpor användes i för första gången igår när sonen dansade folkdans på skolans julfest och de passade finfint!
  Jag har stickat dem från tån och upp, båda på en gång och hälen är gjord med liten kil och förkortade varv, min absoluta favorithäl!

  SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.