torsdag 9 februari 2017

I hantverkshörnan: Februari

Då var det återigen dags att visa upp vilka projekt jag har jobbat på sedan januari. Sedan sist har jag avslutat ett projekt, återupptagit ett, påbörjat två och pausat två. Mitt lätt försenade monthly makes projekt har sprättats upp och sytts ihop minst tre gånger, men nu har jag äntligen listat ut hur jag skall få ihop det. Jag har även påbörjat två par nya strumpor, ett orange par åt mig själv och ett gråmelerade med flätor som jag stickar åt mamma.

href="https://www.flickr.com/photos/146549513@N08/31973145583/in/dateposted/

Det avslutade projektet är mina Harry Potter inspirerade strumpor (som det kommer ett inlägg om i helgen). Och så var det de pausade projekten. Det första är mitt broderi som jag aldrig riktigt blev kompis. Och det andra är min Siri(!!). Efter att ha repat upp vissa partier ett par gånger och lite missnöje med hur bladmönstret blev bestämde jag mig att ge upp att sticka Siri. Det kanske blir en Siri någon gång i framtiden, men då kommer det bli med ett annat garn eftersom jag redan har nya planer för Siri-garnet.

1 kommentar:

  1. Vad fint att få se vad du jobbar med just nu! Spännande med HP-strumporna! Det ser jag verkligen framemot att få se! Men trist det det med att sprätta och repa upp... Samtidigt som det är så himla skönt att göra om och göra rätt så det känns bra i magen. Heja dig! <3

    SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.