fredag 25 december 2015

Saker jag vill sticka under 2016

Från början hade jag inte tänkt att göra en lista över saker som jag vill sticka under 2016, efter som det gick sådär med listan jag gjorde förra året men jag ångrade mig och gjorde en i alla fall. Den är något kortare än förra årets lista – jag har ju egentligen mängder med projekt som jag skulle vilja sticka under 2016 – men jag försöker hålla det så öppet som möjligt eftersom jag vill kunna bli inspirerad till projekt under årets gång.


Calandra av Tammy Bailey
Jag spanade in detta mönster redan förra året, men har inte vågat mig på den ännu. Jag har ett garn som jag skulle vilja sticka sjalen i, så förhoppningsvis kommer jag lägga upp den på mina stickor under 2016.

Source

Check Meowt! av Lauren Riker
Under hösten blev jag super kär i dessa söta strumpor av Lauren – som går att sticka som antingen ett par ugglor, katter och pandor. Jag funderar på att sticka ett par turkosa ugglor.

Source

Miss Lemon av Maria Olson
En av mina absoluta favorit författare är den engelska författarinnan Agatha Christies – så jag blev väldigt sugen på att sticka denna kofta som är inspirerad av en karaktär från Christies Poirot

Source


Elsa av Kamilla
Dessa halvvantar av Kamilla har sått på min önskesticklista sedan hösten 2014, när jag lånade Vantar för alla årstider på biblioteket. Jag skaffade garn till halvvantarna under Syfestivalen i Borås tidigare under hösten, så nu är det bara att lägga upp dem på stickorna ;)

Source

3 kommentarer:

  1. Åh vad mycket fint du har hittat! Hoppas att 2016 blir ett utmärkt stickår. Må inget ullgarn råka hamna i 60 graderstvätten och samtliga världens pälsängrar lysa med sin frånvaro.

    SvaraRadera
  2. Strikkelister er kjekt! Her hadde du valgt ut veldig fine plagg :) Sjalet var veldig fint!

    SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.