tisdag 3 maj 2016

Månadens projekt: Maj

Då var ytterligare en kurs i skolan avklarad och en ny påbörjad, tack och lov den sista för terminen. Även om det har vart kul att få sätta sig i skolbänken igen, skall det bli väldigt skönt med lite ledighet.

Det har hänt en hel del med mina stickningar sedan april. Förutom att ha påbörjat ett nytt stickprojekt har jag kommit halvvägs med de andra stickprojekten. Barnkoftan Alisterus har tagit en liten paus i väntan att jag skall bli klar med strumporna, då jag behöver rundstickan som strumporna sitter på. Strumporna saknar endast skaftet sedan är de helt klara, så förhoppningsvis blir de klara innan månaden är slut. Det senaste projektet som jag startat är en trekantssjal efter ett mönster av Erika Åberg, som ironiskt nog också är pausat på grund av garnbrist ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.