fredag 17 juni 2016

Sommarstickning

Då var jag tillbaka från lite semester. Egentligen var jag tillbaks redan i början av veckan, men det var en del grejer jag ville hinna innan jag kom tillbaka till bloggen eftersom det skulle dra in regn västkusten. Så bland annat hann jag med att sticka i solen vid havet, vilket jag saknat under semestern. Dessutom han jag påbörja ett par nya strumpor, som jag hoppas är klara innan sommaren är över.4 kommentarer:

 1. Det ser ut att bli fint, härlig färg dessutom! Det är alltid något visst med nya projekt, nu vill jag också börja på något nytt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst är det härligt med nya projekt, jag brukar dock starta lite för många nya utan att avsluta de pågående ;)

   Radera
 2. Det låter fullkomligt ljuvligt med semester och att sticka i solen vid havet... Vilken härlig färg det är på dina blivande sockor och mönstret ser redan superfint ut. Skall bli spännande att se dem klara sedan! =)

  SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.