tisdag 22 mars 2016

Plugg, plugg, plugg

Ursh och fy! Fram tills för ett par veckor sedan tyckte jag att det skulle bli kul att få testa på en salstenta, men nu när det närmar sig är det inta alls lika kul. Jag längtar redan till nästa kurs, så det skall bli så skönt när den här kursen är över.


2 kommentarer:

 1. Det är ju ganska intensivt, där och då ska man prestera, men ta med termosen med något uppmuntrande i och hoppas på n vettig tenta! Lycka till med pluggandet och tentan!
  Jag läser en kurs just nu och bävar för examinationen som är en hemtenta, helt nytt för mig som var färdig med studierna -87. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för stödet!
   Jag bättre om hemtentor för då har man möjligheten att diskutera med sina studiekamrater om det man tentan går ut på, många gånger har det gett mig inspiration i skrivandet. Ett annat plus med hemtenor är att man be någon utomstående läsa den, så man kan få lite betyg på sitt språk innan den lämnas in.

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.