lördag 19 mars 2016

Vanilla Latte Socks

Årets första par strumpor är äntligen färdiga och de är redan välanvända. Jag är hyfsat nöjd med resultatet, men de blev en aning tajta så jag borde ha stickat dem på ett halvnummer större. Annars är de helt perfekta :)


Mönster: Vanilla Latte Socks, designat av Virginia Rose-Jeanes

Garn: Garnstudios Fabel i färgen 310 Sunset

Stickor: 2,5 mm

1 kommentar:

  1. Fina!!!!

    Jag försöker lära mig att gilla att sticka sockor :P Blev precis klar med ett par Flamma-sockor som blev typ 2 nummer för stora. Plus att den ena blev längre en den andra i skaftet, hehe.. typiskt min otur! Och jag orkar verkligen inte göra om, något fel har jag gjort när jag stickat diagrammet.

    Får se om jag orkar försöka mig på några andra någon gång. Tror inte sockstickning är min grej.

    Dina ser i alla fall jämna och fina ut och de brukar väl oftast tänja på sig lite när man använt dem? Hoppas de tänjer ut sig den där sista halvstorleken då.

    SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.