tisdag 12 april 2016

Tidig födelsedagspresent

Trots att det är fyra månader kvar till jag fyller år har redan fått en födelsedagspresent. Eftersom min kompis kommer plugga utomlands när jag fyller år, så fick jag min födelsedagspresent lite tidigare. I present fick jag två supermjuka merino garner.


Det gråa garnet kommer från Naturally och heter Amuri DK. Garnet består av merinoull (75%) men även päls/ull från det något udda djuret pungråtta (25%). Jag tror att jag kommer sticka en mössa eller ett par handledsvärmare i detta lite spännande garn.

Det gröna garnet kommer heter Empire 10ply och kommer från Morris & Sons, som 'bara' innehåller merinoull. Även detta garn skall bli väldigt spännande att sticka i, just nu lutar det åt att det kommer något bebis/småbarns plagg.

4 kommentarer:

 1. Ojojoj, garnpresenter är verkligen de bästa presenterna! ;) Men HAHA VA? det låter som ett aprilskämt att det skulle vara delvis pungråtta!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst låter det som ett skämt, men tydligen så kan man använda deras päls/ull i garn :D

   Radera
 2. What! Pungråttegarn?? =D Ha ha, underbart!
  Vilka magiskt vackra ting du stickar, förresten. <3

  SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.