fredag 1 april 2016

Månadens projekt: April

Jag har varit ganska dålig på att visa vilka projekt som jag gör för tillfället. Så med lite inspration från Fredrika, bestämde jag mig för att göra ett samlingsinlägg en gång i månaden. Från början funderade jag på att kalla inlägget för På stickorna, men eftersom att jag kanske kommer visa andra typer av hantverk än bara stickning bestämde jag mig för att kalla inläggen för Månadens projekt.I slutet av mars påbörjade jag barnkoftan Alisterus. Original mönstret skall stickas i åtta färger men jag stickar bara med fem, så jag fick modifiera mönsterupprepningarna något för att passa bättre med mina färger. Hittills har jag stickat två mönsterupprepningar och har cirka tre kvar innan det är dags att börja sticka ärmarna.
Mönster: Alisterus av Hanne Pjedsted


Förutom barnkoftan stickar jag även ett par knästrumporna Check Meowt!, men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag skall sticka katt eller uggleversionen än. Men det finns fortfarande tid att bestämma sig vilket mönster jag skall sticka.
Mönster: "Check Meowt!" Cat, Owl, and Panda Knee High Socks av Lauren Riker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.