onsdag 2 november 2016

I hantverkshörnan: November

Då var det återigen en ny månad och dags att visa upp vilka projekt jag håller på med denna månad! Sedan oktober har jag avslutat ett projekt, börjat med tre nya och ett projekt har blivit ett UFO. Ett av de nystartade projektet är ett hemligt projekt (som finns i den röda påsen), som kommer förbli hemligt tills mottagaren tagit emot slutprodukten.I oktober påbörjade jag även ett broderiprojekt som var tänkt att bli klart till tema-peppen i oktober, men jag kom bara halvvägs. Så min förhoppning är att jag hinner jag avsluta broderiet i november istället.


 Det tredje projektet som jag har påbörjat är en ny koftan Siri! Förhoppningsvis blir passformen lite bättre denna gången så att den faktiskt går att använda ;P (Vill ni läsa vad som hände med den förra Siri kan ni göra det här)Och så var det ju sockorna Anna och Julia som jag stickade på förra månaden. I slutet av oktober blev jag klar med sockan Anna, men har inte fått tummen ur att fotografera den än. Sockan Julia däremot fick möta ett tragiskt öde. När jag stickat en bit på strumpan och skulle prova den kom den inte ens över hälen. Så nu har Julia hamnat i UFO-lådan tills jag orkar sticka om den igen.

7 kommentarer:

 1. Åh nä! Va himla drygt med sockan! Men dina andra projekt ser ju ut att flyta på fint! Blir sååå taggad på att sätta igång med en Siri varje gång jag läser om din! Men först var det ju det här med julklapparna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är fortfarande lite besviken på att sockan inte passade :/ Jag tycker verkligen att du skall börja sticka på en Siri nu! För mig är det är en sådan kofta som får ta den tid det tar att sticka den och det är okej att göra annat emellan ;)

   Radera
 2. Ibland vill det sig inte, hade sockor på gång som jag av någon anledning stickat stenhårt, de fick jag repa upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej precis! Men det är alltid lika tröttsamt när det händer ;)

   Radera
 3. Vilka spännande projekt du verkar ha på gång, ska bli kul att se fortsättningen!!:)

  SvaraRadera
 4. Koftan Siri är ju så jäkla fin! Hoppas det går bättre med den här, men det tror jag nog!

  SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.