måndag 28 november 2016

Fem hantverkstips inför jul

Nu är det snart juletid och därför tänkte jag tipsa om fem juliga projekt som jag vill göra om jag får lite tid över från skolan. Det är ett par små julgranar av kottar och äggkoppar, ett par juliga tofflor av Maja, en vintrig ljuslykta av gamla glasburkar, stickade julgranskulor och en julig tavla.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5

2 kommentarer:

  1. Vilka smarta små granar! Så himla söta. Var lite inne på att sticka julgranskulor för ett tag sedan men det såg så komplicerat ut att jag gav upp den tanken ganska direkt. Det får bli ett projekt för nästa år när jag förhoppningsvis bekantat mig lite bättre med stickorna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller verkligen med om att julkulorna ser komplicerade ut, men jag skall nog sticka ett par ändå om jag får någon tid över ;)

      Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.