torsdag 10 november 2016

Vart är Anna?

Jag fotograferade lite olika bilder i slutet av oktober, men tyvärr blev de antingen för suddiga eller så blev färgåtergivningen alldeles för dålig. Planen är att försöka ta lite nya bilder imorgon efter skolan och då kommer jag förhoppningsvis kunna publicera resultatet i helgen eller början av nästa vecka. Så tills dess får ni nöja er med en liten förhandstitt i form av en beskärd del av ett utav de halvsuddiga fotona.

9 kommentarer:

 1. Meh...nu har jag ju missat massa inlägg igen! Tycker inte bilden är så suddig, fint mönster!

  SvaraRadera
 2. Ser ut som ett härligt mönster, det lilla man ser ;)

  SvaraRadera
 3. Åh så spännande! Ser framemot inlägget <3 Jag tänkte själv försöka ut och fota lite idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att fotograferingen gick bra :)

   Radera
 4. Vilket mysigt mönster! Ser fram emot fler bilder :D

  SvaraRadera
 5. Alltså huuuuur snygga!! Förstår knappt hur man skall våga trampa på de konstverken. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag egentligen inte heller ;)

   Radera
 6. Fin og spennende mønsterstrikk! Å få til gode bilder av strikkeplagg kan være en vanskelig oppgave. Jeg får til best kontraster i godt dagslys, men uten sol.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nästan en hel vetenskap att lyckas fota stickade plagg! Jag brukar lyckas bäst mitt på dagen när det är lite molnigt eller mulet.

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.