lördag 11 mars 2017

Min rosa garnskål

Eftersom det var internationella kvinnodagen i veckan fick min fruktskål (som för tillfället är en garnskål) en ny färgskala med garn i färgerna rosa, lila och rött. Jag vet att de finns de som inte tycker att man skall förknippa vissa färger med vissa kön, men för mig (som identifierar mig som kvinna) är rosa en del av min identitet. Därför valde jag att göra en rosa installation istället för en i exempelvis en i blått (vilket ändå inte hade funkat eftersom jag inte äger tillräckligt med blå garner för att genomföra det).

instagram.com/linnea1313

↑ Bilden kommer från min instagram, där ni gärna får följa mig om ni inte redan gör det :)

8 kommentarer:

 1. Haha min fruktkorg har också blivit garnkorg :D

  SvaraRadera
 2. Som en karamellskål! Feminism måste ju innebära att man får föredra rosa om man vill, varesig man är kvinna eller man eller ickebinär!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, håller verkligen med!

   Radera
 3. Alltså den här "fruktskålen" är sååå fin! <3

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fint! Det kan man ju ändra efter årstider och fest-dagar! Jag har också en skål med garn, men det är ingen ordning på det! Bara trassel och garn-stumpar som blivit över! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man ju faktiskt göra, har inte tänk på det tidigare ;D Mitt garn var också trassel och stumpar till, men jag fixade ihop det till några "snygga" nystan som hamnade i skålen/korgen.

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.