onsdag 24 december 2014

Dags för ett nyårslöfte

Med bara en vecka är det väl dags att skaffa ett nyårslöfte. Men jag brukar ha lite svårt att hålla dem, så istället för nyårslöfte tänkte jag göra en lista över saker som jag vill sticka under det kommande året. Jag kommer nog inte göra projekten i den ordningen de står, utan göra dem när jag har ett garn som passar eller hittat bra mönster ^_-
 1. En kofta
 2. En Vega
 3. Ett par Crosswaves Socks
 4. En tehuva
 5. En sjal
 6. En Brain Frieze
 7. Ett par vantar efter eget mönster
Bilderna tillhör Clara Falk, Susan Ashcrof och Sarah Wilson


4 kommentarer:

 1. Både Brinfreeze och sockorna ser lite lockande ut...och jag FÅR ju starta nytt, också...😛

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt peppande! Mitt löfte blir att ta min sakmakarutmaning på större allvar - att alltså inte slarva och småköpa nytt material utan att verkligen försöka TÖMMA de oändliga förråden och göra någonting av allt jag har (även de vackraste bitarna som man lätt sparar).
  Lycka till med stickandet!

  SvaraRadera
 3. Egentligen vill jag undvika engelska förkortningar som UFO men det har till slut ätit sig in i min hjärna...UnFinished Objects....vet inte hur lång tid det tog innan jag förstod LYS. Eller LYSEn men det står för Local Yarn Shop.

  SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.