söndag 27 november 2016

Fel, fel, fel!

Det värsta jag vet är när man nästan har stickat klart ett mönster och upptäcker att man har gjort ett fel som sabbar hela mönsterrapporten om det inte fixas. Detta hände när jag hade tre varv kvar på första mönsterrapporten. Då upptäckte jag att jag stickat fel på ett av löven, ett fel som var så allvarligt att det inte hade gått att sticka nästa mönsterrapport eller ens sticka klart de tre sista varven på första mönsterrapporten. Så det var bara att dra upp den mönsterrapporten till felet och sticka om igen.

I mitt huvud läses inläggets titel ungefär så här

6 kommentarer:

 1. Ofta kan man ju fuska lite eller rätta till lite grand...men ibland hjälps det inte, då är det bara att repa upp! Suck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar fuska ibland, men här hade det inte gått för felet var alldeles för synligt :(

   Radera
 2. Ja usch det är det värsta! Man blir så irriterad av sånt! Men brukar kännas skönt när man väl har repat upp och gjort om och kommit tillbaka där man var. Då är det rätt och fint iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, annars blir det lätt att man stör sig på felet istället ;)

   Radera
 3. Neeeeeej, vad störigt!! Så himla retligt ju. =( Hoppas du får rätt på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lov gick det att rädda felet, så jag är snart på banan igen :)

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.