lördag 27 september 2014

Gör om, gör rätt

Det händer minst en gång under ett pågående stickprojekt att jag stickar fel. Och det är lika frustrerande varje gång. Nu senast hände det med Medvind. Jag missuppfattade hur många rader man skulle sticka, vilket jag inte insåg förrän när jag var halv klar. Så det var bara att dra upp sjalen till stället där felet uppstod och sticka om igen. Inte särskilt kul :( Men nu är jag på banan igen och förhoppningsvis är jag färdig till på måndag :)

1 kommentar:

  1. Hej Linnea! Har fortfarande kvar din design och är otroligt nöjd, men skulle vilja flytta över boxerna för ´´senaste inlägg´´ osv till högra sidan och ta bort one direction delen, skulle du vilja hjälpa mig? Får själv inte över kuberna. Tack på förhand! Kram / matildasavelind.blogg.se

    SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.