måndag 9 januari 2017

I hantverkshörnan: Januari

Denna månaden blir en liten kortare sammanfattning av mina pågående projekt. Det beror mest på att två av de fyra projekten jag hade igång i december har legat helt orörda medan de andra två blivit klara (det kommer bilder snart). Så i stället för att visa nästan identiska bilder som de föregående månad tänkte jag visa det enda nya projekt som jag håller på med.

https://www.flickr.com/photos/146549513@N08/31185608064/in/album-72157678485199006/

Så mitt nya projekt är ett nytt par Hermione's Everyday Socks. Detta är nog ett av mina favorit strumpmönster, så när det gått hål i det första paret bestämde jag mig för att sticka ett nytt par. Fast jag har kommit lite längre än vad jag hade gjort när bilden togs. Då var jag på hälen på strumpa 1, nu har jag precis stickat klart mudden på strumpa nummer 2.

11 kommentarer:

 1. Åh, vilket garn!! Så härliga färger!! :)

  SvaraRadera
 2. Alltså wooow vilken färgskiftning!! Och namnet <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Namnet på garnet är nästan ännu bättre, Fawkes ;)

   Radera
  2. Nä dra mig baklänges, är det sant? Så magiskt!

   Radera
  3. Jag rätt så säker på att garnfärgaren är ett Harry Potter fan, eftersom flera av hennes garner är döpta efter karaktärer från HP ;)

   Radera
 3. Det var så himla lustigt, jag har också nyss stickat ett par sådana, och när jag lade upp mina sockor som projekt på Ravelry så såg jag att du också gjort det nästan samtidigt. :) Dessutom har jag också stickat mina i BFL sockgarn, vilket jag såg på Ravvan att du också gjorde (mitt är inte från Manduzana dock).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen vad roligt :) Det skall bli kul att få se hur dina ser ut.

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.