söndag 29 januari 2017

Det blev ingen blus

Idag hade jag planerat att visa blusen som jag sytt till Fredrika och Josefines sew along. Jag hade köpt tyg och planerat att jag skulle spendera mellandagarna vid symaskinen. Men precis innan jul hände något, som jag inte riktigt har hunnit bearbeta än. Så jag lyckades inte hitta någon motivation under mellandagarna att sätta mig ner att sy. Istället för att presentera en blus idag, är min förhoppning att jag kommer göra det någon gång under 2017 istället

instagram

Men innan jag ger mig på att sy en blus, tänker jag sy klart det som skulle varit mitt bidrag till Monthly Makers till temat metall. 

6 kommentarer:

  1. Ibland är livet så. Jag hoppas du lyckas sy din blus under året som du vill!

    SvaraRadera
  2. Vad det än var som hände får det väl ta den tid det tar och rätt som det är är det helt rätt läge att sy en ny blus i det fina, glada tyget!

    SvaraRadera
  3. Ibland kommer livet i mellan. Jag hoppas verkligen att du mår bra! <3 Och du, blusen kan du ta opp och sy när du känner för det! <3

    SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.