måndag 16 januari 2017

The force finally awakens

För ungefär ett år sedan släpptes den efterlängtade sjunde delen av Star Wars och som det fan jag är började jag givetvis leta stickmönster på temat. Efter lite letande stötte jag på The Force Awakens Hat och min lillebror sa genast att han ville ha en. Sagt och gjort stickade jag klart mössan på en vecka. Men när den var klar tyckte min lillebror att det var för varmt att använda mössa, så den blev liggande från mars till november innan den fotograferades. Efter fotograferingen glömde jag av att dela med mig av bilden här på bloggen, de som följer mig på instagram har redan sett den men här är den i alla fall. Jag presenterar The Force Awakens Hat.

https://www.flickr.com/photos/146549513@N08/32307390756/in/dateposted-friend/

Mönster: The Force Awakens Hat av Mrs. Luedeke (mönstret finns på Raverly)
Garn: Drops Karisma i färgerna 01 off white, 07 bright blue och 05 black
Stickor: 4,5 mm

Sedan i somras (efter att mössan stickades) har jag bojkottat garn från Drops, anledningen kan läsas här.

4 kommentarer:

 1. Så fin och alla som gillar Star Wars måste verkligen gilla den! älskar färgerna också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anki! Från början skulle det ha varit rött istället för blått, men den blev lite väl aggressiv ;) Dessa färgerna blev lite mer harmoniska.

   Radera
 2. Men å, den här var ju fantastisk! Den måste jag sticka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Det finns en för Rouge One också ;)

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.