lördag 20 augusti 2016

En vinröd kjol

Efter tre (eller fyra) år är den äntligen klar, min vinröda kjol. Och det är tack vare Fredrikas och Josefines sybingo kjolen blev klar, annars hade den nog legat kvar som ett ufo i garderoben. Däremot är jag inte helt nöjd med resultatet då den blev lite stor, men den kanske kryper lite i tvätten.


Genom att färdigställa kjolen lyckades jag kryssa i hela fem rutor på sybingon. Dels genom att sy i en dragkedja, fålla kjolen och faktiskt göra klart den, då ett kryss var att göra klart ett ufo. Nu har jag bara två rutor kvar att kryssa för att få bingo på en rad. Hinner jag med ytterligare tre rutor får jag bingo på totalt tre rader!


Bilderna kanske inte är det bästa, men det kommer kanske kommer fler bilder i framtiden när jag har på mig den ;)

2 kommentarer:

  1. Sy-bingo,en sådan fantastiskt bra idé! Kanske blir känslan bra i kjolen när du verkligen börjar använda den, så ticket jag att det är ibland.

    SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.