måndag 29 augusti 2016

Ett hemmagjort förkläde

Efter en hektiskt sommar, fick jag äntligen lite semester förra veckan innan skolan drar igång igen. Under den veckan hann jag avsluta ett projekt som jag har planerat att göra hela sommaren, nämligen ett förkläde. Som mall för kroppen använde jag ett förkläde som vi hade hemma och improviserade resten. Trots att det inte blev helt som jag hade tänkt mig blev jag väldigt nöjd med resultatet.


Med förklädet kunde jag kryssa i två rutor på Sybingon:
√ Sy något till hemmet  
√ Sy något du aldrig gjort förut

6 kommentarer:

 1. Åh vad kul! Förkläden är verkligen en av mina favoritgrejer att sy - tycker alltid de blir bra och det är enkelt att variera sig lite utan att det behöver bli för avancerat! Du har valt ett så härligt tyg också. Värsta matlagningspeppen ju, snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt första gången jag provade på att sy ett förkläde, men håller med om att det var väldigt enkelt och roligt att sy. Ja eller hur är det, visste direkt att jag skulle sy något till köket när jag såg tyget ;)

   Radera
 2. Vilket härligt! jättefint tyg, passar verkligen perfekt i köket. Skulle vilja ha ett hängades hos mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst gör det, blir nästan lite sugen på att laga mat bara av att titta på det :)

   Radera
 3. Så härligt förkläde! Gör en verkligen sugen på att greja i köket ju :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja eller hur blir man sugen på det ;)

   Radera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.