måndag 26 september 2016

Jag har tröttnat på garnbollar

Titeln på inlägget beskriver verkligen mina känslor in för att nysta garnhärvor. Att göra runda garnnystan har sina nackdelar. Först och främst är de runda vilket ibland leder till att de får eget liv och rullar iväg medans man stickar. Det andra som jag ser som deras nackdel är att man inte kan välja vilken ände man skall ta garnet ifrån. Dessutom tenderar det att fastna katthår och mattludd i mina nystan när jag nystar dem.Så i ett par månaders tid har jag försökt att få tag i en nystmaskin på olika köp och sälj-sajter. Vid två tillfällen har jag nästan lyckats buda hem en nystmaskin men alltid blivit överbjuden. Förvisso kunde jag ha buda mer men det finns en viss gräns för hur mycket jag faktiskt kan tänka mig att lägga på en nystmaskin. I så fall hade det nästan varit mer värt att köpa en ny istället. Men så för ett tag sedan dök det upp en nystmaskin som fortfarande var förhållandevis billig, så jag chansade och lyckades vinna budgivningen!


Så för ett par dagar sedan dök den upp, så äntligen kan jag nysta nystan som inte rullar iväg! Fast jag har inte hunnit pröva den ännu, utan det får vänta tills jag har ett stickprojekt som kräver att jag nystar en garnhärva.

3 kommentarer:

 1. Oh grattis! Sån lyxig investering! Jag älskar min lilla nystmaskin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog en av de bästa investeringar jag gjort! Man sparar verkligen på värdefull sticktid genom att använda nystmaskinen, istället för på det vanliga viset :)

   Radera
 2. Jag har ju missat en massa inlägg hos dig? Nu får jag läsa ikapp! Nystmaskin är fantastiskt! Grattis!

  SvaraRadera

Jag sätter stort värde på alla era kommentarer! Om du inte vill kommentera som Anonym kan du välja alternativet "namn/url" under kommentera som. Där fyller du bara i ditt namn och skriver din kommentar, så är det bara att publicera den sen. Vill du även få mejl om svar på din kommentar klickar du bara i rutan "Avisera mig" innan du skickar din kommentar.